Vem är jag?

Jag heter Emelie och är en 38-årig kvinna bosatt i Stockholm. För ett par år sedan gick jag igenom en för mig tuff period. Inom loppet av ett par månader hamnade jag i en utmattning och förlorade två personer som stod mig väldigt nära. Jag tvingades ta mig igenom en kämpig period och hamnade i och med detta även i en depression. Resan tillbaka kändes lång, men vet du.... Jag tog mig igenom den och idag mår jag bättre än aldrig förr!Vad kan du förvänta dig av denna sida

På den här sidan vill jag skapa positiva och härliga vibes och dela med mig av vad som hjälper mig att hitta glädje, energi och livskraft. Du kommer få ta del av kristallernas magiska värld, du kommer få höra hur jag med hjälp av näringsprodukter ökar min energi något enormt varje dag och hur jag boostar mitt mind för att kunna leva ett mentalt friare liv!


Idag vet jag att jag kan leva mitt liv annorlunda. Att allt inte handlar om prestation och om att uppnå de krav som jag endast skapat för mig själv. Idag lever jag mitt liv annorlunda och försöker må mitt allra bästa varje dag. Det är den resan jag delar med mig av på den här sidan.


Min Krasch

Jag har alltid varit en klassiskt ”högpresterande” och ”duktig flicka”, men utan att egentligen veta om det eller förstå innebörden och risken av att vara det. Mitt värde har jag alltid mätt utifrån vad andra tycker och tänker. Den väg jag gått har präglats av påverkan från min omgivning eller att jag “lekt följa John” med någon i min närhet.

Det är otroligt ansträngande att leva sitt liv när man hela tiden går och funderar på vad andra tycker om en, förväntar sig av en, hur de värdesätter en osv. Min krasch handlade mycket om orimlig belastning på arbetet. Men med det sagt var det ingen annan än jag själv som ställde dessa orimliga krav på mig själv. Det handlade mycket om min oförmåga att säga nej, det handlade också om att jag mätte mitt eget värde i min prestation och utvärderade allt jag gjorde med alldeles för kritiska ögon. Jag körde helt enkelt slut på mig själv genom att vara min egen alldeles för kritiska domare.


Förändringen

När jag blev utbränd tyckte jag till en början att det var en stor katastrof, men idag känner jag tacksamhet. Det var såklart en tuff tid men så här efterhand har jag med mig en större erfarenhet från livet, och det är det jag är tacksam för. Idag vet jag vad det innebär att inte ta hand om sig själv och döma ut sig själv så hårt som jag gjorde. Jag känner mig själv på ett djupare plan idag och jag är en betydligt bättre vän till mig själv. Jag är samma människa men helt enkelt en bättre version av mig själv på många plan, både privat och på jobbet. Jag tar hand om mig själv och prioriterar mina behov! Ja i alla fall så långt det går när man är en heltidsarbetande småbarnsförälder 🙂


Min Familj

Jag har två fantastiska killar som är 4 och 7 år gamla. De är två yrväder som ofta kräver mycket av min energi och mentala kraft. Men de är också de mest kärleksfulla små varelser jag någonsin träffat och de ger mig så mycket värme och glädje i livet. Jag har en fantastisk man som har stöttat mig genom vått och torrt. Vi träffades för 15 år sedan och har kilat stadigt sedan dess. Vi bor i en lägenhet i centrala Stockholm, men med närhet ut till grönområden och vatten vilket är något jag är så tacksam för och njuter av varje dag.


La vida Loca Lifestyle

Idag prioriterar jag att göra saker som får mig att må bra och som en följd av det startade jag La Vida Loca Lifestyle där bl a säljer kristaller i olika former - du hittar min försäljningssida på Instagram.

Jag delar med mig av min resa där jag själv använder kristaller tillsammans med tankens kraft för att skapa mer magi i mitt liv och för att nå mina drömmars mål. Jag delar även med mig av de fantastiska näringsprodukter som jag använder och som hjälpte mig tillbaka till energin och livskraften efter min utbrändhet.

Jag hoppas kunna inspirera även dig att ta del av allt magiskt jag har infört i mitt liv. Oavsett om det handlar om kristallernas magiska värld, om näring eller tankens kraft - i slutändan handlar det bara om att försöka leva livet utifrån sitt inre och att försöka må sitt absolut bästa varje dag.


Don't  wait for the perfect moment,

Take the moment and make it perfect!

Rulla till toppen