Näring

Sommaren 2020 kom jag i kontakt med PMs fantastiska näringsprodukter. Jag kan bara säga WOW! För de är verkligen fantastiska och jag är så tacksam för de här tillskotten som har hjälpt mig att ta de där sista kliven tillbaka till att känna mig helt frisk efter min utbrändhet.

Hur kom det sig att jag började med dessa näringsdrycker?

Jag vet egentligen inte om jag trodde att dessa skulle ha någon större effekt, jag hade gjort slut på många vitaminburkar tidigare och aldrig fått nämnvärt resultat. Men efter att ha fått mer info kring PMs näringstillskott kände jag att jag måste testa. Jag hade ju inget att förlora och jag var så fasansfullt less på att vara trött och orkeslös.

Efter bara ett par veckor kände jag att något hade hänt i kroppen. Det var som att någon hade bytt batterierna i mig. Plötsligt hade jag motivation, jag kände mig gladare, piggare och jag fick saker gjorda igen – och jag sov bättre än nånsin! Tro mig när jag säger att jag blev förvånad. Idag blir jag inte längre förvånad över effekten men jag blir positivt överraskad över att jag fortfarande känner av den och att jag mår så mycket bättre tack vare dessa näringsdrycker.

Varför dricker jag PMs näringsdrycker?

  • Jag blir piggare
  • Jag har mer ork och motivation
  • Jag kan koncentrera mig bättre
  • Jag sover bättre och jag somnar om lättare om jag vaknar mitt i natten.
  • Näringen stärker mitt immunförsvar
  • Jag upplever ökad stresstålighet
  • Jag har stabilare humör. Mitt dåliga morgonhumör är nästintill bortblåst!
  • Bättre hår, hud och naglar.

Näringsdryckerna ger mig den kraft och energi jag behöver för att orka jobba med mig själv. Jag riktigt känner hur de boostar min kropp på ett fantastiskt sätt. De har gett mig kraft att orka ta mig för saker, jag har fått mer energi och därför klarat av att stärka upp mitt inre. Jag är otroligt tacksam för att jag kom i kontakt med dessa näringsprodukter och för att de varje dag boostar min kropp med nyttigheter som gör att jag kan hålla fokus och få den styrka jag behöver för att gå mot mina drömmars mål!

Vad innehåller näringsdryckerna?

Det är inget konstigare än koncentrerad "mat" dvs näringen från frukt och grönt i en optimal sammansättning för kroppen - alltså 100% naturliga ingredienser.


Vad gör dessa näringsprodukter unika?

Det unika med FitLines kosttillskott är NTC (Närings Transport Konceptet) Det för helt enkelt näringen dit det behövs när det behövs ut till dina celler. Det går snabbt och med maximalt upptag!

Dessutom innehåller endast de bästa råvarorna som är säkra, rena och naturliga. Alla produkter tillverkas enligt GMP-riktlinjer (högsta internationella produktionsstandard), vilket garanterar absolut högsta kvalité och renhet. (Det är endast ca 5% av alla kosttillskott på marknaden tillverkas enligt GMP-standard)


Är du mer nyfiken och vill veta hur du kan få tag på dessa?

Har du funderingar eller vill ha mer information? Tveka inte på att kontakta mig!Allt jag vill är att hjälpa dig,

På samma sätt som någon annan har hjälpt mig!

Rulla till toppen